Algemeen

'Venom 2' (nog) niet in gevaar! Deze week de eerste trailer?

Sony hoopt deze vervolgfilm alsnog in oktober uit te kunnen brengen.

door Jeffrey Kouters om 15:21 in Algemeen
Sony heeft zijn releasekalender voor dit jaar vrijwel volledig leeggeveegd vanwege de coronacrisis en deze films verplaatst naar volgend jaar. Eén van de titels die wel blijft staan voor dit jaar is Venom 2. Betekent dat ook dat we binnenkort de eerste trailer voor deze prent kunnen verwachten?

Venom 2 behoudt (vooralsnog) zijn releasedatum van 2 oktober dit jaar. Dat blijkt uit de geüpdatete releasekalender van Sony. Bioscopen vrezen zeker tot midden zomer hun deuren dicht te moeten houden. Een release in oktober, wanneer het virus hopelijk grotendeels is bestreden, lijkt een veilige optie te zijn.

Eerste trailer aanstaande?
De opnames van Venom 2 zitten er al op en dus zal men achter de schermen vast druk zijn met de eerste trailer. De eerste trailer voor de eerste film (die op 1 oktober uitkwam) werd destijds al in februari gedeeld. Die voor Venom 2 zal dus niet lang meer op zich laten wachten (en is tevens een welkome afleiding in deze mindere tijden).

In het kort
In dit vervolg op Venom (2018) moet anti-held Eddie Brock alias Venom (Tom Hardy) het opnemen tegen de bloeddorstige massamoordenaar Cletus Kasady (Woody Harrelson) - bij wie de symbioot Carnage is binnengedrongen - en Shriek (Naomie Harris). Andy Serkis (Mowgli) verzorgt de regie.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Wie is er benieuwd of Tom Hardy weer nat gaat worden Smiley face

NieuwsFilm