Algemeen

Opvoedcursus voor Anne Hathaway in 'French Children Don't Throw Food'

De film zal vergelijkbaar worden met 'Julie & Julia' uit 2009.

door Jan-Peter Rook om 09:24 in Algemeen
Anne Hathaway was voor de coronacrisis nog te zien in de bioscoop, namelijk in het drama Dark Waters met Mark Ruffalo. Op dit moment kun je de Oscar-winnares bewonderen in de Netflix-film The Last Thing He Wanted, maar ze heeft gelukkig ook alweer een nieuw project in de planning staan.

Hathaway gaat een hoofdrol spelen in French Children Don't Throw Food, een project van StudioCanal en Blueprint Pictures. De film, die vergelijkbaar zal gaan worden met Julie & Julia (2009), wordt gebaseerd op de autobiografie van Pamela Druckerman, een Amerikaanse journaliste die voor de carrière van haar man naar Parijs verhuist en daar een gezin sticht.

Opvoedcursus
Terwijl Pamela de balans tussen haar familie en carrière probeert te vinden, en moet zien om te gaan met het gevoel dat ze hier totaal niet in slaagt, observeert ze haar Franse buren. Deze hebben een stel zeer goed opgevoede kinderen en Pamela hoopt iets van hun opvoeding te leren. Op den duur komt ze er echter achter dat, hoe perfect het er soms ook uit kan zien, iedereen z'n eigen problemen heeft.

De meest recente versie van het script is afkomstig van Jamie Minoprio en Jonathan Stern. Er is voor French Children Don't Throw Food op dit moment nog geen regisseur bekend.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair