Algemeen

'Wonder Woman'-actrice wil spin-off rond de Amazones

Maar of het ervan komt is nog niet zeker...

door Wouter Drummen om 13:23 in Algemeen
Wonder Woman is tot dusverre een van de grote successen van DC. We moeten nu echter, i.v.m. het coronavirus, iets langer wachten op het vervolg, Wonder Woman 1984. Connie Nielsen, die in het origineel te zien is, hoopt dat het ook nog tot een spin-off komt.

De actrice, die Hippolyta speelt, de moeder van Diana/Wonder Woman en de leider van Themyscira, zal opnieuw te zien zijn in het vervolg. In een recent interview liet Nielsen weten dat ze een spin-off over de Amazons maar wat graag zou willen doen.

Wat te verwachten?
Ondanks het feit dat de actrice zich er niet in detail over uitlaat, laat ze wel weten dat een groot deel van de cast dit eveneens ziet zitten: ''We zouden het allemaal geweldig vinden. Ik hoop echt dat het ervan komt''. Regisseuse Patty Jenkins liet zich er vorig jaar eveneens over uit: ''We hebben al ideeën voor een spin-off''.

Er zijn ook meer dan genoeg mogelijkheden voor een spin-off, al liet Jenkins wel weten het na Wonder Woman 1984 iets rustiger aan te willen doen. Hopen jullie dat het ervan komt?

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Bloedmooie vrouw die Connie Nielsen!
Al een oogje op sinds gladiator!

Lurch

Avatar

@Robbepost: oh dan word je helemaal gek als ik je vertel dat ze in The Devil's Advocate volledig naakt te zien is...

Robbepost

Avatar

^ dan ga ik die kijken met een zak paprikachips en een doos tissues ;)

Lurch

Avatar

Haha, veel plezier!

NieuwsFilm

meest populair