Video

Gave openingsscènes uit 'Sonic' en 'Bad Boys for Life' staan officieel online!

Check de eerste 8 en 9 minuten uit deze films.

door Bram de Groot om 14:41 in Video
Hoe komt Sonic vanuit zijn (game)wereld in de echte wereld terecht én hoe komen de Bad Boys weer bij elkaar? Je ziet het grotendeels in de gave openingsscènes van deze grootste kaskrakers van 2020 tot op heden.

Als eerste de openingsscène uit Sonic the Hedgehog die op 13 februari in de Nederlandse bioscoopzalen verscheen. Ondanks lage verwachtingen werd de live action-animatiefilm zeer netjes ontvangen en werden de bioscoopzalen platgelopen. Een vervolg zou in de maak zijn.


De tweede openingsscène komt uiteraard uit Bad Boys for Life waarin de personages van Will Smith en Martin Lawrence elkaar voor de derde keer back-up geven in een groots actiespektakel. Ook deze film was in alle opzichten een succes begin dit jaar en er zou ondertussen gekeken worden naar meer Bad Boys.


Beide films zijn ondertussen vervroegd online beschikbaar in de States. Of ze ook in Nederland verschijnen is nog niet bekend. Later dit jaar verschijnen de films waarschijnlijk gewoon op schijf.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

adofmirosch

Avatar

Als dat de eerste 8 minuten van Sonic zijn heeft film echt een Rap tempo!

Civilian Supreme

Avatar

Sonic was verrassend leuk en eigenlijk Bad Boys ook. Had eigenlijk een standaard vervolgfilmpje verwacht die meer op de naam teerde om wat geld binnen te harken maar ik kijk nu echt uit naar een 4e.

NieuwsFilm

meest populair