Algemeen

Dystopische nieuwe foto van 'Jurassic World: Dominion'!

Het ziet er eigenlijk niet uit alsof de toekomst heel vrolijk gaat zijn.

door Jim Pedd om 15:36 in Algemeen
Door het coronavirus liggen ook de opnames van Jurassic World: Dominion stil. Maar dat wil niet zeggen dat het werk dan ook stil ligt. Regisseur Colin Trevorrow laat op zijn Instagram-account zien dat het werk gewoon doorgaat.

De opnames van Jurassic World: Dominion kwamen al na drie weken stil te liggen. Daarmee was de film nog niet eens op een derde van zijn geplande productieperiode. Maar in die drie weken zijn er wel wat beelden geschoten die al gebruikt kunnen worden.

Een foto
Trevorrow plaatste een foto van zijn werkplek, met een beeld uit de film op Instagram. Wat we zien is een personage dat zijn fiets weg lijkt te leiden van een groot gat in de grond. Dat kan erop wijzen dat het een vrij dystopische film gaat worden. Dat houden we ergens ook al verwacht, want de dinosaurussen zijn nu vrij om over de wereld te trekken en dat heeft lang niet altijd leuke gevolgen voor de mensheid.

De releasedatum staat, ondanks de coronacrisis, nog altijd gepland voor 11 juni 2021.
Dit bericht bekijken op Instagram

Working from home. #JurassicWorld

Een bericht gedeeld door Colin Trevorrow (@colin.trevorrow) op13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Coola

Avatar

Nog steeds extreem veel zin in deze film. Ze zijn een geweldige weg ingeslagen met fallen kingdom.

GreenHornet

Avatar

mijn dino is er klaar voor

Supercarlover

Avatar

Dystopische foto? Wat betekend dat nou weer kunnen we het niet meer in normaal nederlands zeggen?

Robbepost

Avatar

Het idee om wat dino's los te laten en eieren aan ongure types van over de hele wereld mee te geven kan interessant zijn, maar Fallen Kingdom vind ik wel echt heel slecht.

Pickle Rick

Avatar

@coola

Heb je de nieuwe trolls film al gezien?

Coola

Avatar

^^ Nee totaal geen interesse in die films. Als ik nou een Internet troll had geweest misschien wel maar helaas dat ben ik niet

Xenolicker

Avatar

Dystopische Dinos? Ik weet ook niet of dat ik daar wel op zit te wachten na de coronacrisis, die lijkt me wel even dystopie genoeg... Misschien is het toch maar beter dat ze weer terugkeren naar de goede combinatie van humor en dinoactie van de eerste film.

Frietgezicht

Avatar

Toen ik de trailer van Fallen Kingdom zag wist ik al dat er stront aan de kikker was maar toch wist die tegen te vallen. Wat een bagger.

Monojaxx

Avatar

Kijk hier totaal niet naar uit gezien de laatste twee films. Dit had zoveel beter gekund.

Civilian Supreme

Avatar

Ik begrijp nog steeds niet hoe het kan dat 1 van mijn favoriete regisseurs zo'n slechte film kan maken met Fallen Kingdom. Dacht echt dat hij wel de juiste snaar zou raken.
De 1e 10 minuten hadden een echt Jurassic park sfeertje, alles daarna rommel.

Civilian Supreme

Avatar

Ik begrijp nog steeds niet hoe het kan dat 1 van mijn favoriete regisseurs zo'n slechte film kan maken met Fallen Kingdom. Dacht echt dat hij wel de juiste snaar zou raken.
De 1e 10 minuten hadden een echt Jurassic park sfeertje, alles daarna rommel.

Xenolicker

Avatar

^ Geen slechte film. Anders. Er zijn hopelijk veel parallellen te trekken met de 3 'Star Wars'-sequels waar ook een regisseur met de eerste film een bepaalde toon zette, waarna een andere regisseur er met de volgende film een aardige tussenfilm van maakte om daarna de regisseur van de eerste film met de derde film de gelegenheid te geven om er een knallende finale van te maken.

Master Of Films

Avatar

Civilian Supreme "Ik begrijp nog steeds niet hoe het kan dat 1 van mijn favoriete regisseurs zo'n slechte film kan maken met Fallen Kingdom."
Idd A Monster Calls & The Orphanage zijn imho goeie films. Ik heb het idee dat hij zeer weinig inbreng had. De invloed van Colin Trevorrow (schrijver/producent) en Frank Marshall (producent, tevens man van Kathleen Kennedy) hebben hun producer stempel op hem gedrukt. Dat kan niet anders. Ik denk dat Spielberg nauwelijks heeft bemoeid, want het lijkt alsof het hem niks meer kan schelen.

NieuwsFilm

meest populair