Alle Marvel-films uitgesteld naar 2022??

Marvel-baas Kevin Feige legt uit waarom.

Marvel gaat de komende twee jaar geen films meer uitbrengen in de bioscoop. Ook laten de series, die exclusief naar Disney+ zouden komen, langer op zich wachten.

De meerjarenplannen van Kevin Feige, de grote baas van Marvel Studios, voor het Marvel Cinematic Universe liggen volledig overhoop. Feige is daarom van plan om nog eens kritisch te kijken naar alle verhaallijnen die hij voor de films en series heeft bedacht.

"Dit is toch wel het nadeel van een gedeeld universum waarin de verhalen van de verschillende films en series op elkaar aansluiten", laat Kevin Feige vanuit zijn huis in Los Angeles weten in een exclusief telefoongesprek met FilmTotaal. "Het gaat gewoon even duren voordat ons nieuwe masterplan af is".

Feige benadrukt dat hij het belangrijk vindt dat mensen samen kunnen genieten van de Marvel-producties. "Dit doen we dan ook puur voor onze fans", vertelt hij. Om de Marvel-fans op FilmTotaal toch een hart onder de riem te steken, heeft Feige een speciale videoboodschap opgenomen.

NieuwsFilm

meest populair