Opnames 'Shazam!'-sequel uitgesteld door coronacrisis

Opnames 'Shazam!'-sequel uitgesteld door coronacrisis

De opnames hadden deze zomer moeten beginnen.

Regisseur David F. Sandberg wnerkt momenteel hard aan het script van Shazam! 2, het vervolg op een van de best gerecenseerde films uit het DCEU. Door het succes van Shazam! werd al vrij snel het groene licht gegeven voor een sequel, waarin Zachary Levi opnieuw de held zal spelen.

De opnames van Shazam! 2 hadden eigenlijk deze zomer al moeten beginnen, maar door de wereldwijde coronacrisis moeten ook superheldenfilms een stapje terug zetten.

Tijdens een interview met ComicBook.com wijdt Sandberg uit over zij opnameplannen en het effect van de COVID-19 pandemie:

"We zullen zien hoe lang dit doorgaat. Ik bedoel, we zouden dit jaar nog met de opnames beginnen. Het voelt alsof elke film wordt uitgesteld, dus Shazam! is ook de sjaak. Ik werk echter nog steeds aan het script. We zullen over een paar maanden zien hoe de zaken ervoor staan."

Het is overigens nog onbekend wie de schurk in de sequel zal zijn, hoewel er werd gehint naar een rol voor Miser Mind in de stinger na de credits van de eerste film. We weten in elk geval wel zeker dat Dwayne Johnsons Black Adam nog niet te zien zal zijn in Shazam! 2. Hij krijgt eerst zijn eigen solofilm. Ook van deze film zijn de opnames voorlopig uitgesteld.

NieuwsFilm

meest populair