Video

Trailer 'Cats: The Butthole Cut': met beelden die je nooit zult vergeten!

Fan maakt trailer Cats vol kattenanussen.

door Bram de Groot om 07:18 in Video
Zeg eens eerlijk: heb jij Cats gezien? En vroeg jij je niet de hele tijd af waar bijvoorbeeld hun anussen waren? Het is iets dat recent al werd besproken, aangezien er een versie zou bestaan waarin de katten deze ook daadwerkelijk hebben...

Nu is er een fanmade trailer verschenen voor Cats: The Butthole Cut en als je besluit deze te kijken dan gelijk een waarschuwing. Vanaf nu zul je nog vreemder naar de wereldwijd afgestrafte musicalfilm kijken. Check hieronder de trailer, gemaakt door XVP Comedy.


Enorme flop
Met een productiebudget van naar verluidt 95 miljoen dollar en rollen voor onder meer James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen,Taylor Swift en Rebel Wilson werd er uiteindelijk wereldwijd een kleine 74 miljoen opgehaald.

In de States kwam de film van Oscarwinnaar Tom Hooper, bekend van The Danish Girl (2015), Les Misérables (2012) en The King's Speech (2010), niet verder dan ruim 27 miljoen dollar.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hiss

Avatar

In de recensies las ik dat deze film nergens over ging. Maar met deze verbetering hebben ze toch een origineel thema toegevoegd, wat sowieso de film beter maakt.

TheWatcher

Avatar

Nog een film die ik noooit zal kijken.

Moviemagic

Avatar

Wie wil de 'butthole' van Rebel Wilson aanschouwen? Brrr ....

Master Of Films

Avatar

De Blu-ray van Cats: The Butthole Cut zou je eigenlijk gratis moeten gaan krijgen bij 2 zakken Purina plantaardige kattenbakvulling.

Frietgezicht

Avatar

Ben nog liever een dagje een moslim dan dat ik dit moet kijken.

Edit : oh wacht, sommige donuts scharen dat onder racisme. Ik ben nog liever een dag een schoonmaker in een viszaak! Daar valt niemand over.

Maac

Avatar

Waar zijn nu die mensen die altijd roepen dat je een film gezien moet hebben om er iets van te mogen zeggen?

Deze apologeten zijn er als de kippen bij als er sceptische verwachtingen worden uitgesproken over bocht zoals Birds of Prey, maar diezelfde groep loopt nu met een verdacht grote boog om deze film heen...

NieuwsFilm

meest populair