De voornaamste schurk van Marvels 'Eternals' lijkt onthuld!

De voornaamste schurk van Marvels 'Eternals' lijkt onthuld!

En we weten nu mogelijk ook wie de schepper van de Eternals is.

Merchandise verbonden aan een film, onthult vaak meer dan makers soms zouden willen. Dat geldt ook voor Marvel-film Eternals. Er lekte een Funko Pop! Figuur van de film en dat wijst erop dat we mogelijk weten wie de slechterik van de film zal zijn.

Er lekte een lijst met Funko Pop!-figuren die gepland staan voor deze film. Op die lijst stond ook Kro, die in de comics dienst doet als de leider van de Deviants. Als hij dan in de film te zien is, dan is hij zeer waarschijnlijk de voornaamste slechterik van de film. Ook een belangrijke naam: Arisham, de leider van de Celestials.

Het verhaal
We weten al iets over het plot van Eternals, namelijk dat een grote groep onsterfelijke helden het op moet nemen tegen eeuwenoude vijanden, de Deviants. Dat zijn mutanten die voortkomen uit hun ras, maar genetische mutaties hebben.

Kro is mogelijk de schurk, in de comics een onsterfelijk wezen dat als vormveranderaar een gehoornde kop en rode huid heeft. Daar komt in de comics ons beeld van de Duivel vandaan. En interessant is dat Kro in de comics in het geheim een relatie heeft met Thena (Angelina Jolie).

Arisham zal waarschijnlijk te zien zijn in delen van het verhaal die het begin van de Eternals laten zien. Zij werden gemaakt door de Celestials, en Arisham is een van de scheppers. De release van Eternals staat gepland voor 5 november.

NieuwsFilm

meest populair