Algemeen

Schitterende nieuwe poster 'Wonder Woman 1984'

Gal Gadot staat te stralen op het nieuwe beeld.

door Jim Pedd om 12:22 in Algemeen
Wonder Woman 1984 is een van de vele films die eigenlijk in de eerste helft van dit jaar uit zouden komen, maar wegens het coronavirus uitgesteld zijn. Nu staat de release voor augustus gepland en Warner Bros. lijkt er van uit te gaan dat de film dan gewoon uitkomt.

Vandaag is er namelijk een gloednieuwe poster online gezet voor de film. Op die poster zien we de prinses van Themyscira met haar gave kostuum. Het gaat om het Golden Eagle-harnas dat ook op eerdere posters te zien was en vleugels lijkt te hebben.


Wonder Woman 1984
Gal Gadot keert voor deze film terug als Wonder Woman. Ditmaal zien we de heldin in 1984, als ze het opneemt tegen twee formidabele tegenstanders. De een is Maxwell Lord, een beruchte mediamagnaat en de ander Barbara Ann Minerva. Zij raakt bevriend met Diana, tot ze ineens krachten krijgt en verandert in Cheetah.

Maar los daarvan is er ook de plotselinge en behoorlijk verrassende terugkeer van de geliefde van Diana, Steve Trevor. Vanaf 13 augustus in de bioscoop!

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

"84 tinten van kleur" lijkt mij een aardige subtitel van deze WW film als ik die poster zie.

Robbepost

Avatar

Wat een afgrijselijke poster!

Gigan72

Avatar

Slechte poster ziet er niet uit
De trailer was ook bagger
Dit wordt net zo slecht als deel 1.

Monojaxx

Avatar

Kijk ze eens shinen! Hier krijgt je toch gelijk zin in!

tk1989

Avatar

OK, dit vind ik in alle eerlijkheid inderdaad een geweldige poster. De eerste Wonder Woman vond ik tergend, maar de PR van deze bevalt me tot nu toe wel. Ben toch wel benieuwd.

TheWatcher

Avatar

Hahaha zie DC, proberen mee te liften op de 80-90's vibe die marvel had met thor, gotg. Trouwens ben benieuwd of die scene waarin ze a la indiana jones met haar zweep bliksemschigten "berijdt" voortbeweegt, of dat ze het hebben aangepast vandaar haar nieuwe armor/outfit ??

CAPE OF GOOD FILMS

Avatar

Iedereen die denkt dat we het normale gang van zaken weer kunnen oppikken op 28 april pist dik naast de pot, dit gaat minstent tot 1 juni zo blijven oftewel op halve kracht.

Tegen 1 augustus moet alles weer op volle toeren draaien, maar de grote vraag is dan kunnen we dan vakantiegangers risico op ons nemen of niet?


Tijd zal het leren.

NieuwsFilm