Video

Netflix dropt trailer 'Love. Wedding. Repeat': een innovatieve romkom met een twist!

De film met Sam Claflin (The Hunger Games) en Olivia Munn (X-Men) komt volgende week uit!

door Jan-Peter Rook om 14:35 in Video
Netflix komt over een week met Love. Wedding. Repeat, een nieuwe romkom over een man die de trouwdag van z'n zuster zo goed mogelijk wil laten verlopen. Dit uit zich in verschillende versies van deze dag, waarin hij te maken krijgt met een boze ex-vriendin, een onuitgenodigde gast met een geheim en het meisje waar hij ooit zelf verliefd op was. Check snel de trailer!


Terwijl Jack (Sam Claflin) er alles aan doet om z'n zus de perfecte trouwdag te laten beleven, moet hij zien om te gaan met verschillende zaken: een woedende ex, een mysterieuze gast zonder uitnodiging, een slaapmiddel dat op de verkeerde plek terechtkomt en het meisje van z'n dromen dat ooit uit beeld verdwenen is: Dina (Olivia Munn).

Alternatieve versies
Net als de film Edge of Tomorrow, waarnaar de titel overduidelijk verwijst (Live. Die. Repeat), zien we alternatieve versies van deze trouwdag voorbijkomen waarbij Jack afhankelijk is van het toeval en op zoek gaat naar een 'happy end' voor iedereen, inclusief hemzelf.

Love. Wedding. Repeat, een "innovatieve romantische komedie", is een remake van de Franse film Plan de Table (2012). De rest van de cast bestaat uit Eleanor Tomlinson, Joel Fry, Tim Key, Aisling Bea, Jack Farthing, Allan Mustafa en Freida Pinto.

De film, geschreven en geregisseerd door Death at a Funeral-scenarist Dean Craig, is vanaf 10 april te zien op Netflix.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair