Algemeen

Tom Holland: "Productie 'Uncharted' op dag 1 meteen alweer beëindigd"

"Ik was al in Berlijn voor de eerste opnamedag, maar toen kon ik ineens weer naar huis."

door Jan-Peter Rook om 16:38 in Algemeen
De geplande verfilming van Uncharted, de populaire gamereeks op PlayStation, is al behoorlijk lang in ontwikkeling. Na jaren van vertraging ging de productie eindelijk beginnen, maar volgens hoofdrolspeler Tom Holland (Spider-Man: Far from Home) werd alles vanwege de coronacrisis letterlijk op de eerste dag al stopgezet.

Holland, die een jongere uitvoering van hoofdpersonage Nathan Drake moet gaan spelen, was onlangs op Twitter in gesprek met niemand minder dan Justin Bieber. Hier liet de Spider-Man en Avengers-acteur vallen dat de productie gelijk op dag 1 stil kwam te liggen.

Holland: "Ik ga een film genaamd Uncharted maken, gebaseerd op een computerspel, en de eerste dag van productie ging beginnen. Toen we op kwamen dagen voor de eerste opnamedag, werd alles gelijk weer stopgezet. Ik was dus al in Berlijn, maar toen kon ik weer naar huis en dus zit ik nu weer in Londen."

Mocht Uncharted er ooit echt gaan komen, dan wordt deze geregisseerd door Ruben Fleischer (Zombieland, Venom). Naast Holland zijn er rollen weggelegd voor Sophia Ali, Tati Gabrielle en Antonio Banderas. In principe moet de release nu plaatsvinden in oktober 2021.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Dat is niet de enige Naught Dog productie die last heeft van deze pandemie. The Last of Us part 2 is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Smiley face

milo007

Avatar

eigenlijk wel zonde dat Holland Nathan Drake speelt, kvind hem veel te jong en onserieus voor die rol. Die games zijn geweldig, khoop dat de film ook zo wordt als hij er tenminste nog komt.

Molemanski

Avatar

@milo007 onserieus baseer je op zn persoonlijkheid of op spider-man? Ik denk dat je anders over hem gaat denken zodra we cherry kunnen zien

milo007

Avatar

@molemanski
Voor mij is Holland met zijn 23 lengtes gwn te jong om een degelijke Drake neer te zetten. Het feit dat het een film met een jongere Drake wordt toont volgens mij al aan dat er niet echt een verhaal van 1 vd games gevolgd zal worden. Gameverfilmingen hebben al niet veel (kritisch) succes en deze dus ook zeker niet met een random verhaal van een doordeweekse Hollywoodschrijver die meer bagger achter zijn naam heeft staan dan Michael Bay. Geef mij maar Jake Gyllenhaal als Drake, in een verhaal gebaseerd op een game. Zat oerveel potentieel in.

NieuwsFilm