Tom Holland: "Productie 'Uncharted' op dag 1 meteen alweer beëindigd"

Tom Holland: "Productie 'Uncharted' op dag 1 meteen alweer beëindigd"

"Ik was al in Berlijn voor de eerste opnamedag, maar toen kon ik ineens weer naar huis."

De geplande verfilming van Uncharted, de populaire gamereeks op PlayStation, is al behoorlijk lang in ontwikkeling. Na jaren van vertraging ging de productie eindelijk beginnen, maar volgens hoofdrolspeler Tom Holland (Spider-Man: Far from Home) werd alles vanwege de coronacrisis letterlijk op de eerste dag al stopgezet.

Holland, die een jongere uitvoering van hoofdpersonage Nathan Drake moet gaan spelen, was onlangs op Twitter in gesprek met niemand minder dan Justin Bieber. Hier liet de Spider-Man en Avengers-acteur vallen dat de productie gelijk op dag 1 stil kwam te liggen.

Holland: "Ik ga een film genaamd Uncharted maken, gebaseerd op een computerspel, en de eerste dag van productie ging beginnen. Toen we op kwamen dagen voor de eerste opnamedag, werd alles gelijk weer stopgezet. Ik was dus al in Berlijn, maar toen kon ik weer naar huis en dus zit ik nu weer in Londen."

Mocht Uncharted er ooit echt gaan komen, dan wordt deze geregisseerd door Ruben Fleischer (Zombieland, Venom). Naast Holland zijn er rollen weggelegd voor Sophia Ali, Tati Gabrielle en Antonio Banderas. In principe moet de release nu plaatsvinden in oktober 2021.

NieuwsFilm

meest populair