Humor

Simon Pegg en Nick Frost persifleren zichzelf in 'Shaun Of The Dead'

Een moderne 2020 blik op de oorspronkelijke scène uit 2004!

door Arjen Rooseboom om 16:43 in Humor
Met het verplichte binnenblijven rondom de coronacrisis kan je op twee manieren omgaan; jezelf helemaal gek laten maken of simpel afleidend vermaak zoeken waar je eerder nooit aan dacht.

De meest creatieve resultaten kwamen al online, van muziekconcerten, liedjes, sport (darts!), toneelstukjes tot aan improvisatiesketches en nu hebben ook Simon Pegg en Nick Frost hun bijdrage geleverd.

Het duo dat ons eerder (in samenwerking met regisseur Edgar Wright) de Cornetto-trilogie bracht, heeft een parodie gemaakt op een bekend stukje van Shaun Of The Dead (2004) waarin ze 'The Plan' bespreken.

'The Plan' is een snelle sequentie over hoe de twee eerst met de auto van de huurbaas Shaun zijn stiefvader Phil gaan doden, dan zijn moeder bevrijden, daarna zijn vriendin Liz ophalen en zich met een kopje thee biertje schuilhouden in stamkroeg 'The Winchester' and wait for all of this to blow over. Aangezien ze dit drie keer doornemen, wordt het steeds strakker en sneller gemonteerd op de kenmerkende Wright-manier.

Bekijk hieronder de grappige thuisquarantaineversie van beide heren, natuurlijk verwijzend naar de huidige maatschappij, die zelfs ondersteund wordt door de originele soundtrack van Dan Mudford:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair