Algemeen

'Rick and Morty'-scenarist gestrikt voor 'Ant-Man 3'!

De nieuwe avonturen van Ant-Man worden vreemder dan ooit tevoren.

door Zilko Tarici om 18:45 in Algemeen
Jeff Loveness, een van de scenaristen en producenten van animatieserie Rick and Morty, is door Marvel Studios gestrikt om het script van Ant-Man 3 te schrijven. De film moet naar alle waarschijnlijkheid ergens in 2022 verschijnen.

Wat we ondertussen al weten over het derde deel is dat Peyton Reed opnieuw zal regisseren en Paul Rudd wederdom de rol van Scott Lang, ofwel Ant-Man, zal spelen. De deal met Loveness zou vorige maand zijn gesloten. Hij is dus inmiddels al hard bezig met de vormgeving van het script.

Marvel moet nog steeds officieel aankondigen dat Ant-Man 3 er komt. Door dat gegeven (en de coronacrisis) is het dus nog onduidelijk wanneer de opnames moeten beginnen. Volgens eerdere berichten zou de film gepland staan voor een release in 2022.

Het nieuws over Ant-Man 3 komt in dezelfde week als het nieuws dat Disney zijn releaseschema drastisch heeft moeten aanpassen. Hier vallen natuurlijk ook alle Marvel-films die onderdeel uitmaken van Phase 4 onder.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Het zal onder voorwaarden zijn. Ik denk niet dat Marvel Studios hem de volledige vrijheid gaan geven.

Leuke serie Rick and Morty btw.

Maac

Avatar

Ik geloof niet dat de schrijver van Rick & Morty de volledige vrijheid krijgt om het niveau van absurdisme te gebruiken dat hij gewend is.

MosquitoEliminator

Avatar

Haha mensen die adult animation met familiefilms gaan vergelijken... Het kan verkeren

NieuwsFilm

meest populair