Algemeen

Vermakelijke clip uit actiekomedie 'Free Guy' met Ryan Reynolds

De actiekomedie in game-jasje.

door Bram de Groot om 11:21 in Algemeen
Had jij al zin in deze popcorn-actiekomedie met Deadpool-held Ryan Reynolds? Zo ja, dan moet je toch echt nog even een half jaar langer wachten. Free Guy is namelijk uitgesteld tot in december.

Hieronder zie je wel een eerste clip die grappenmaker Reynolds mocht verspreiden van 20th Century Studios. In de beelden zien we hoe zijn personage, de bankmedewerker Guy, geniet van zijn ontbijt als er op televisie heel wat gruwelijke gebeurtenissen worden onthuld en er buiten de nodige actie plaatsvindt.


"Fortnite"-stad: Free City
In Free Guy van regisseur Shawn Levy, bekend van onder meer Real Steel en Night at the Museum, ontdekt de bankmedewerker Guy dat hij een achtergrondpersonage is een Sandbox-game met de titel "Free City". Guy neemt het heft in eigen hand en besluit deel te nemen aan het spel, en dat gaat misschien toch net iets anders dan hij had verwacht.

Free Guy, ook met rollen voor onder meer Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi, Stranger Things-ster Joe Keery en Killing Eve-gezicht Jodie Comer, moet op 11 december in de bioscoop verschijnen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm