Algemeen

Foto's laten connectie 'Morbius' en 'Venom' zien

De twee films krijgen duidelijk een onderlinge verbinding.

door Jim Pedd om 13:14 in Algemeen
Recente setfoto's van Morbius laten een subtiele connectie met Venom zien. En die hinten naar een interessante verandering voor Eddie Brock in Venom 2.

Morbius wordt opgenomen in Manchester in het Verenigd Koninkrijk. Op de set zag een van de inwoners van de stad een interessante link tussen de antiheld van Jared Leto en Venom. Er was namelijk graffiti te zien die hint naar Venom.

Venom in New York
Het is een interessante connectie, want Manchester doet dienst als New York City. Dat er daar graffiti te zien is van Venom, is interessant, want de symbiote leefde in San Francisco. Wellicht is Eddie Brock teruggekeerd naar New York, of in de vervolgfilm zou hij wellicht ook een cultfiguur kunnen zijn geworden.

Tegelijk is het wel interessant, want Sony denkt goed na over het setdeisgn. In de eerste trailer van Morbius zagen we namelijk ook een opvallende poster van Spider-Man op de achtergrond met daar het woord moordenaar op getekend. Dat wijst er weer op dat er een opvallende connectie tussen het MCU en deze Sony-wereld gaat zijn.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair