Amber Heard ging wel héél ver in haar strijd tegen ex Johnny Depp

De twee zijn duidelijk in een hele nare scheiding verwikkeld.

Sinds Johnny Depp en Amber Heard in 2017 scheidden, zijn ze in een heftige strijd verwikkeld geraakt. Heard beschuldigde Depp van misbruik en klaagde hem na de scheiding aan. Maar nu begint het erop te lijken dat er meer aan de hand is.

Heard blijkt een privédetective ingehuurd te hebben om te zoeken naar bewijs dat Depp wel eens in de problemen zou kunnen brengen. Paul Barresi groef diep in het verleden van Depp, zelfs in zijn zakelijk verleden en kwam naar verluidt tot Depps nachtclub The Viper Room.

Meer dan honderd mensen
Barresi schijnt meer dan honderd mensen gesproken te hebben over Depp, allemaal mensen die de afgelopen dertig jaar met Depp gewerkt hebben. Maar geen van hen had iets verschrikkelijks te vertellen. Dit vertelde Barresi aan de Daily Mail:

"Ik werd gecontacteerd door de advocaten van Heard, die me vertelden dat ik de juiste man voor dit werk was. Zo hengelden ze me binnen. Zij was emotioneel op, en het was een moeilijke relatie. Ik ging naar de VS, Frankrijk, Italië, Groot-Brittannië en ging alle stappen van Depp na. "

"Ik kon echter geen enkel geval vinden waarin hij een vrouw fysiek misbruikt zou hebben. Hij is als een engel. Ik sprak tientallen mensen die hem al jaren kenden, sommigen wel van dertig jaar geleden. En niemand had iets slechts over hem te vertellen."

NieuwsFilm

meest populair