Nieuwe Netflix-komedie krijgt lachers op zijn hand!

Nieuwe Netflix-komedie krijgt lachers op zijn hand!

Netflix heeft weer een succesje te pakken.

Op 3 april ging de komedie Coffee & Kareem online op Netflix en ondanks dat de ontvangst in cijfers niet bepaald indrukwekkend is, kunnen veel mensen zich met de komedie vermaken. Dit blijkt uit online reacties.

Op Rotten Tomatoes komt de komedie van regisseur Michael Dowse (Stuber, Goon) niet verder dan 13 procent en de IMDb laat ook een zwak cijfer zien, met een 5,1. FilmTotaal-recensent Ruud Vos gaf Coffee & Kareem een redelijke 3 sterren. Hieronder even de trailer:


In de rauwe buddy cop-komedie Coffee & Kareem - met namen als Ed Helms en Taraji P. Henson - huurt de twaalfjarige Kareem Manning een crimineel in om de politieagent James Coffee, ook zijn moeders nieuwe vriend, bang te maken. Dit werkt averechts, waardoor Coffee en Kareem moeten samenwerken om te ontsnappen aan de meest meedogenloze drugsbaron van Detroit.

Prima online ontvangst
De ontvangst online is uiteraard niet altijd even goed, maar er is toch opvallend veel positieve feedback te lezen. Check hieronder een aantal van de tweets. Heb jij de film al gezien, en kon jij erom lachen?







NieuwsFilm

meest populair