Terugkijken: Thanos' grote overwinning in 'Avengers: Infinity War'

Terugkijken: Thanos' grote overwinning in 'Avengers: Infinity War'

Dit iconische filmmoment zullen Marvel-fans vast nooit vergeten.

In Avengers: Infinity War werden de Avengers voor het eerst verslagen. Hun aartsvijand Thanos (Josh Brolin), die al het leven in het universum perfect wilde balanceren, deed dat met slechts één knip met zijn vingers. Dit moment is ongetwijfeld één van de meest iconische momenten uit het Marvel Cinematic Universe.

Aan het einde van Infinity War heeft Thanos alle Infinity Stones verzameld en zijn missie bijna volbracht. In een ultiem gevecht zetten de Avengers alles op alles om de paarse titaan te stoppen, maar zonder succes. Zelfs Thor (Chris Hemsworth), die hem bijna weet te doden met een hamerslag, weet niet te voorkomen dat Thanos met zijn vingers knipt. Deze sterke scène kun je hieronder terugkijken.


In het kort
Avengers: Infinity War (2018), geregisseerd door de broers Anthony en Joe Russo, wordt door zowel critici als fans gezien als één van de beste Marvel-films. De superheldenblockbuster wist ruim 2 miljard dollar op te halen aan de wereldwijde box office en was daarmee flink kassa voor Marvel. In Avengers: Endgame (2019), het vervolgdeel, probeerden de Avengers Thanos' destructieve daden ongedaan te maken.

Interesse in deze film? Avengers: Infinity War is te streamen via Disney+.

NieuwsFilm

meest populair