Celebrity

Halle Berry verdedigt na ophef haar zoon (6) die naaldhakken draagt

De actrice en haar gezin proberen het leuk te houden in deze zware tijden.

door FilmTotaal om 12:17 in Celebrity
Halle Berry heeft schoon genoeg van alle kritiek op het feit dat ze haar zoontje Maceo-Robert (6) op naaldhakken heeft laten lopen. Volgens Berry was haar kind namelijk gewoon lekker onschuldig aan het spelen.

Net als veel andere Hollywoodsterren, brengt Halle Berry momenteel haar dagen door in zelfisolatie. Vorige week deelde de actrice een filmpje vanuit haar huis op Instagram. Daarin draagt Berry's zoon Maceo-Robert de witte leren naaldhakken van zijn moeder.

Leuk en onschuldig zou je denken, maar nee. Deze actie leverde Berry veel boze reacties op. Sommigen menen dat Maceo-Robert zichzelf lelijk had kunnen bezeren op zulke hakken en anderen vinden het maar ongepast dat een jongetje op hakken loopt.

'Onschuldig tijdverdrijf'
Inmiddels heeft Berry zelf gereageerd op alle kritiek. "Ach, we waren maar wat onschuldig aan het klooien. We proberen ook maar wat om deze crisistijd door te komen", verdedigt Berry het naaldhakkenavontuur van haar zoon.

"Het is voor die kinderen nu helemaal moeilijk. Dus laten we er vooral om lachen en wat compassie tonen voor elkaar", aldus de filmster.

Dit bericht bekijken op Instagram

#Quarantine Day 12 🥴

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) opNieuwsFilm

meest populair