Volledige cast keert terug voor vervolg op 'Call Me By Your Name'

Volledige cast keert terug voor vervolg op 'Call Me By Your Name'

De voorlopige werktitel luidt 'Find Me', naar het gelijknamige boek.

De sequel op de goed ontvangen box-office-hit Call Me By Your Name (2017) zit al een tijdje in de pijpleiding, ligt nu stil vanwege de corona-uitbraak, maar bekroond regisseur Luca Guadagnino is van één ding zeker; de voltallige cast staat opnieuw tot zijn beschikking.

Niet alleen de grote sterren Timothée Chalamet en Armie Hammer keren terug in de hoofdrollen, maar ook andere bekende namen zoals Michael Stuhlbarg, Esther Garrel en Amira Casar. "Ze waren een genoegen om mee te werken en zitten er allemaal weer in", aldus een enthousiaste Guadagnino tegenover de Italiaanse krant LA REPUBBLICA.

Chalamet speelde Elio Perlman, een 17-jarige student die op het zomerse platteland van Italië een romantische relatie kreeg met de oudere en afgestudeerde Oliver (Hammer). Uiteindelijk verhuisde Oliver naar de VS. Stuhlbarg en Casar waren Elio's ouders en Garrel vertolkte Marzia, een oude jeugdvriendin van Elio die met hem stiekem een affaire begon.

Synopsis
De film wordt gebaseerd op de roman Find Me, welke auteur André Aciman vorig jaar schreef. Deze vindt 10 jaar later plaats met dezelfde personages, maar of deze lijn exact gevolgd gaat worden, is niet bekend.

NieuwsFilm

meest populair