Algemeen

Volledige cast keert terug voor vervolg op 'Call Me By Your Name'

De voorlopige werktitel luidt 'Find Me', naar het gelijknamige boek.

door Arjen Rooseboom om 10:41 in Algemeen
De sequel op de goed ontvangen box-office-hit Call Me By Your Name (2017) zit al een tijdje in de pijpleiding, ligt nu stil vanwege de corona-uitbraak, maar bekroond regisseur Luca Guadagnino is van één ding zeker; de voltallige cast staat opnieuw tot zijn beschikking.

Niet alleen de grote sterren Timothée Chalamet en Armie Hammer keren terug in de hoofdrollen, maar ook andere bekende namen zoals Michael Stuhlbarg, Esther Garrel en Amira Casar. "Ze waren een genoegen om mee te werken en zitten er allemaal weer in", aldus een enthousiaste Guadagnino tegenover de Italiaanse krant LA REPUBBLICA.

Chalamet speelde Elio Perlman, een 17-jarige student die op het zomerse platteland van Italië een romantische relatie kreeg met de oudere en afgestudeerde Oliver (Hammer). Uiteindelijk verhuisde Oliver naar de VS. Stuhlbarg en Casar waren Elio's ouders en Garrel vertolkte Marzia, een oude jeugdvriendin van Elio die met hem stiekem een affaire begon.

Synopsis
De film wordt gebaseerd op de roman Find Me, welke auteur André Aciman vorig jaar schreef. Deze vindt 10 jaar later plaats met dezelfde personages, maar of deze lijn exact gevolgd gaat worden, is niet bekend.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Blockbuster

Avatar

Deze film heeft helemaal geen vervolg nodig. En in deel 2 dus iedereen 10 jaar ouder, moeten ze ook wel 10 jaar ouder worden gemaakt, of eigenlijk maar 5 jaar ouder, als deze film in 2021 wordt gemaakt, want iedereen is dan al 5 jaar ouder.

Mav Damian

Avatar

Een vervolg maken van Call Me by Your Name voelt voor mij niet vrij overbodig aan. Liever dat dan bijvoorbeeld de zoveelste blockbuster sequel maken dat heel de franchise verpest met het doden van een protagonist dat zijn doel niks voor niks was geweest. Kuch*kuch*Terminator: Dark Fate*kuch*kuch*Rise of Skywalker*kuch*kuch.

Master Of Films

Avatar

Mav Damian "Kuch*kuch*Terminator: Dark Fate*kuch*kuch*Rise of Skywalker*kuch*kuch."
Ik, de enige echte alleswetende Corona expert bij Filmtotaal, adviseer je om het-holletje-achter-je-elleboog te gebruiken. En dat gezegd te hebben. Luca Guadagnino is weer van de partij. Dan is voor mij...shut up and take my money.

Spider-fan

Avatar

Ik vond de film wel leuk, maar zag toch niet helemaal wat er nou zo bijzonder aan was dat hij zo hoog gewaardeerd wordt. Van Guadagnino's Suspiria was ik wel erg weg, vond ik de tweede keer nog beter - daar wilde hij een prequel van maken meen ik. Al denk ik dat het wel weer dans zal moeten bevatten, want dat is wat de film juist zo goed maakte: dat ie zo op de dans focuste, waar het origineel dat nauwelijks deed.

Steve-O

Avatar

Before Sunrise had in principe ook geen vervolg nodig, en toch kregen we Before Sunset negen jaar later. Zeker net zo sterk als z'n voorganger. Before Midnight weer negen jaar daarna, al vond ik zelf iets minder vond ik het wel nog een goede film op zichzelf. Niet te vergeten dat de jaren tussen de films ook echt wat bijdragen aan het verhaal dat zich ook zoveel jaren later afspeelde.

Ik hoop stiekem dat we ook zoiets krijgen met een vervolg op CMBYN, niet dat het dan persé een trilogie moet worden, maar een vervolg dat het verhaal oppakt net zoveel jaren nadat ze de eerste gefilmd hadden vind ik echt wat hebben.

NieuwsFilm

meest populair