Celebrity

Miley Cyrus over haar wilde NSFW-leven

Miley is niet te stoppen...

door FilmTotaal om 14:31 in Celebrity
Miley Cyrus wist met haar pophit Can't Be Tamed in één keer haar onschuldige Disney-imago van zich af te schudden. In een nieuw quarantaine-interview met Jimmy Fallon vertelt de zangeres waarom dat nummer nog steeds een van haar favoriete is.

Miley Cyrus (27) brak als tiener door met haar hoofdrol in de Disney-serie Hannah Montana. Met het nummer en gelijknamige album Can't Be Tamed (2010) wilde ze na die periode de 'echte Miley' introduceren aan de wereld. En met succes, want dat Cyrus een behoorlijk wild leven leidt, mag voor niemand meer een geheim zijn.

De zangeres deelt immers regelmatig foto's en video's van haar spannende avonturen met haar volgers. Het contrast met haar Hannah Montana-jaren kan dan ook haast niet groter. Volgens Cyrus, die de afgelopen jaren toch ook wat rustigere nummers heeft gemaakt, is de boodschap van Can't Be Tamed nog steeds van toepassing op haar.

"De tekst van dat nummer past nog steeds bij mijn leven", vertelt ze via een videoverbinding aan Fallon. "Ik wil onderdeel uitmaken van het onbekende en als iemand mij probeert te stoppen, barst de bom waarschijnlijk. Iedereen moet nu onderhand weten dat ik niet te temmen ben", aldus Cyrus.NieuwsFilm