Algemeen

Half jaar uitstel 'Doctor Strange 2' heeft nog een belangrijke reden

Vertrokken regisseur Scott Derrickson legt uit.

door Bram de Groot om 14:35 in Algemeen
De fans van Marvel-films zagen dat afgelopen dagen heel wat van de aankomende films flink zijn uitgesteld. Eén daarvan is de zeer interessante film Doctor Strange in the Multiverse of Madness die waarschijnlijk het Multiverse compleet opengooit.

De film zou geregisseerd worden door Doctor Strange-kopman Scott Derrickson, maar hij vertrok naar creatieve meningsverschillen uit de regiestoel. Hij blijft wel aan als uitvoerend producent. En hij lijkt nu erg blij met het uitstel.

Beter voor de kwaliteit
Derrickson gaf aan dat het uitstel van 5 maanden goed is voor de kwaliteit van de films. De regisseur gaf in het verleden al eens dat hij ingeplande verschijningsdatums verschrikkelijk vindt. Daarnaast plaatste hij ook een opvallende bericht over waarom de film ook uitgesteld moest worden.

Het uitstel was namelijk ook nodig om Benedict Cumberbatch aan boord te krijgen, aangezien hij niet voldoende voorbereidingstijd had gehad om het script door te nemen en te begrijpen.


Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt nu hoogstwaarschijnlijk geregisseerd door Sam Raimi (Spider-Man, Oz the Great and Powerful) en de verschijningsdatum staat nu op begin november 2021.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Aeon

Avatar

Oké oké oké, dus als ik het goed begrijp had Disney het zover door willen drijven dat we een multiverse Of Madness film hadden gehad zonder Doctor Strange /Cumberbatch! Ik vind dat wij Disney officieel aan moeten klagen voor voogdij over alle Marvel personages.dit is duidelijk een gevalletje van de rijkste partner In De transactie heeft de kinderen gekregen.
In Doctor Strange 2 Horen te zitten, Doctor Strange duh,préférable een tijdlijn met The ancient one, tilda swinton natuurlijk Loki /Hiddleston ,die het magische aspect van the Nine realms buiten Midgard vertegenwoordigd en de tesseract natuurlijk, daarbij voor de aarde en flippende Scarlet witch. Niet we halen die derde van de Olsen twins erbij en we kijken wel wat er gebeurt.
Ik heb gezegd.

NieuwsFilm

meest populair