Half jaar uitstel 'Doctor Strange 2' heeft nog een belangrijke reden

Half jaar uitstel 'Doctor Strange 2' heeft nog een belangrijke reden

Vertrokken regisseur Scott Derrickson legt uit.

De fans van Marvel-films zagen dat afgelopen dagen heel wat van de aankomende films flink zijn uitgesteld. Eén daarvan is de zeer interessante film Doctor Strange in the Multiverse of Madness die waarschijnlijk het Multiverse compleet opengooit.

De film zou geregisseerd worden door Doctor Strange-kopman Scott Derrickson, maar hij vertrok naar creatieve meningsverschillen uit de regiestoel. Hij blijft wel aan als uitvoerend producent. En hij lijkt nu erg blij met het uitstel.

Beter voor de kwaliteit
Derrickson gaf aan dat het uitstel van 5 maanden goed is voor de kwaliteit van de films. De regisseur gaf in het verleden al eens dat hij ingeplande verschijningsdatums verschrikkelijk vindt. Daarnaast plaatste hij ook een opvallende bericht over waarom de film ook uitgesteld moest worden.

Het uitstel was namelijk ook nodig om Benedict Cumberbatch aan boord te krijgen, aangezien hij niet voldoende voorbereidingstijd had gehad om het script door te nemen en te begrijpen.


Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt nu hoogstwaarschijnlijk geregisseerd door Sam Raimi (Spider-Man, Oz the Great and Powerful) en de verschijningsdatum staat nu op begin november 2021.

NieuwsFilm

meest populair