Eerste trailer 'Venom 2' zou veel Carnage bevatten

Eerste trailer 'Venom 2' zou veel Carnage bevatten

Mogelijk deze week is de trailer voor de Marvel-film online te zien.

Het lijkt erop dat we dan toch snel een trailer te zien krijgen voor Venom 2, het vervolg op de succesvolle Marvel-film uit 2018. Hieronder lees je een beschrijving van de trailer die naar verluidt al te zien zou zijn in bioscopen die nog wel open zijn, ergens op de wereld.

De trailer zou volgens een Reddit-post / Screen Geek starten met een uitzicht over San Francisco, terwijl iemand zegt: "Een nieuwe held beschermt de stad." Vervolgens is er een scène met kinderen gekleed in Halloween-kostuums bij een groot huis. Een man opent de voordeur en hij geeft snoep aan de kinderen.

Veel Cletus Cassady!
Deze man is Cletus Cassady (Woody Harrelson) en hij draagt ​​een masker. Hij zegt "zoetigheid of modder" en zet dan zijn masker af en we zien de helft van Cassedy's gezicht en een helft van Carnage, met open mond en scherpe tanden. Dan zegt hij "ik denk dat het modder wordt" en lacht.

Daarna zien we scènes waarin de politie achter Cletus aanzit, die op zijn beurt Eddie Brock (Tom Hardy) achterna zit. Een detective vraagt aan Brock waar Cassady is. In de volgende scène ziet Eddie de krant met een artikel over de verbranding van het weeshuis en vervolgens zegt de stem van Cletus: "Geloof de leugens van de anderen - pure kunst."

Carnage hapt toe
In de volgende scène zien we Eddie door de buitenwijken van San Francisco lopen en horen we hem met Venom praten: "Hij zal dit afmaken." De scène daarna zien we hoe Brock in de lucht verandert in Venom als hij probeert om op een kerk te klimmen waar Cassady zich bevindt.

Dan wordt het frame donkerder en zegt de voice-over van Cassady: "Mijn doel is meer dan de dood." De laatste scène eindigt met een politieman die op Cassady schiet, maar de agent wordt door Cassady gepakt en dan verandert hij in Carnage. De politieman begint te schreeuwen, net als in de eerste trailer van Venom uit 2018.

Vooralsnog lijkt Andy Serkis' Venom 2 gewoon in oktober in de bioscoop te verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair