Waarom Ron Perlman over zijn hand plaste voordat hij Harvey Weinstein een hand gaf

Waarom Ron Perlman over zijn hand plaste voordat hij Harvey Weinstein een hand gaf

De 'Hellboy'-acteur gaat in detail in op het verhaal dat hij twee jaar geleden deelde.

Twee jaar geleden onthulde Hellboy-acteur Ron Perlman dat hij ooit op zijn handen plaste voordat hij Harvey Weinstein een hand gaf. Nu legt hij uit waarom.

Het voorval vond plaats in Cannes op een liefdadigheidsevenement georganiseerd door Weinstein. ''Ik heb nooit een band gehad met Harvey, maar ik wilde toch wel eens één van zijn evenementen bijwonen. Maar het was een heel gedoe om een ticket van hem te krijgen...''

Voorval
''Ik kreeg hem aan de lijn, zodat ik hem om een ticket kon vragen, maar hij gedroeg zich als een stuk stront. Hij vroeg me wie ik dacht dat ik was en of ik wist wie hij was''.

''Volgens mij verwisselde hij me met iemand anders, namelijk de Amerikaanse bankier Ron Perelman. Ik denk niet dat hij me anders zou hebben teruggebeld. Toen hij doorhad wie ik was, begon hij een heuse tirade af te steken''.

De 'handshake'
''Ondertussen was ik erin geslaagd ergens anders een ticket te bemachtigen. Hij had me gezegd dat ik hem zeker een hand moest komen geven als een teken van respect. Ik zei maak je daar maar geen zorgen over...''

''Ik weet eerlijk gezegd niet of hij ervan af weet. Hij besefte wel dat mijn handen klam waren. Ik hoop dat hij mijn tweet gelezen heeft. Ik heb daarna nooit meer zoiets gedaan. Er zijn niet veel mensen die dat zo hard verdienen als hij''.

Hier is de tweet waarover Perlman het heeft.



NieuwsFilm

meest populair