Nieuwe Bond-film 'No Time to Die' gaat je laten huilen

Nieuwe Bond-film 'No Time to Die' gaat je laten huilen

Nieuwe Bond-film wordt emotioneel.

De 25e Bond-film No Time to Die ging begin deze maand gaat midden november in première in de Nederlandse bioscoopzalen. De spionagefilm zal een hoogtepunt worden in de franchise aangezien alle Bond-film met Daniel Craig bij elkaar komen.

Naast heel veel actie - zoals te zien in de trailer - wordt No Time to Die ook flink emotioneel. Zo emotioneel zelfs dat je ervan zult gaan huilen, als je dat graag doet. Dit zei actrice Léa Seydoux (Spectre, 2015) tegenover C Magazine.


"'Er zit veel emotie in deze Bond. Het is heel ontroerend. Ik wed dat je gaat huilen als je graag huilt. Toen ik de film zag, huilde ik. En dat is raar, omdat ik erin speel."

Daniel Craigs 007 dood?
Er wordt gespeculeerd dat in No Time to Die niet alleen een einde komt aan dat Craig de rol van 007 vervult. Ook zou zijn personage James Bond de film mogelijk niet hoeven te overleven.

Mocht dit zo zijn, dan kiezen de makers overigens wel een ingrijpende manier om van Craigs 007 af te komen. Vanaf 12 november is Cary Fukunaga's Bond-film in de Nederlandse bioscopen te zien.



NieuwsFilm

meest populair