Algemeen

Gebruik jij deze handige Netflix verwijderfunctie al?

Uit je eigen of iemand anders zijn account. Handig voor ouders.

door Bram de Groot om 10:37 in Algemeen
Ben jij er helemaal klaar mee dat je vriend of vriendin doorlopend stomme series (opnieuw) kijkt? Verwijder deze dan nu uit haar account! Dit kan via een nieuwe instelling in Netflix. Uiteraard is deze optie vooral bedoeld voor ouders.

Via het kopje 'Account' kun je nu makkelijk een profiel aanpassen onder 'Profiel' en vervolgens 'Ouderlijk Toezicht'. Als je een profiel opent dan kun je kiezen voor 'Kijkbeperkingen'.

Kijkbeperkingen op Netflix!
Alleen met het wachtwoord van het complete Netflix-account kun je vervolgens aanpassingen doen. Zo kun je de leeftijdsclassificatie (AL, 6, 9, 12, 14, 16, 18) per account aangeven en kun je 'Titelbeperkingen' doorvoeren door de naam van een serie of film in te voeren.

Het gevolg is dat een bepaalde titel niet meer zichtbaar is in het betreffende account. Nu kun je dus mooi een aantal romkoms of irritante series uit een account van je vriendin verwijderen. Of misschien films die je eigenlijk helemaal niet wilt tegenkomen in je eigen account. Welke ga jij nu gelijk verwijderen?4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Heb liever de optie dat iets waar geen reet aan blijkt en je niet afkijkt niet blijft staan in verder kijken.

Juppie34

Avatar

@frietgezicht dat kan! het werkt alleen omslachtig :P je moet dan naar Account en dan kijkactiviteit. Als je daar die serie, film verbergt van je kijkactiviteit dan is die weg. Bij series is de optie serie verbergen.

meanrat

Avatar

Zou ook handig zijn op genres te filteren. Ik vind dat ouders kunnen beslissen welke films hun kinderen zien. Mijn kinderen kunnen bijna alles wel zien, maar horror is nog wel echt traumatisch voor mijn dochter. Ook afbeeldingen ervan al. De trailers kunnen we uitzetten, maar lijkt me ook goed om gewoon alle horrors ook niet te tonen.

NieuwsFilm

meest populair