Christoph Waltz ziet vervolg 'Alita: Battle Angel' wel zitten

Christoph Waltz ziet vervolg 'Alita: Battle Angel' wel zitten

Maar gaat de sequel er wel komen nu Fox niet meer bestaat?

Hoewel Alita: Battle Angel misschien niet de superhit werd waarop men hoopte, leverde de scifi-actiefilm van regisseur Robert Rodriguez wereldwijd meer dan 404 miljoen dollar op. Niet slecht met een budget van 170 miljoen, toch? De producenten gaven al aan dat ze een sequel wel zien zitten en ze krijgen nu bijval van een van de acteurs uit de eerste film: Christoph Waltz.

Tweevoudig Oscar-winnaar Waltz, die we in de toekomst zullen zien in de nieuwe Bond-film No Time to Die, sprak met Collider over de gepassioneerde fanbase die Alita heeft en de mogelijkheid dat hij te zien zal zijn in een sequel. Hij reageerde als volgt:

"Natuurlijk wil ik dat! Maar goed, ik weet net zoveel als jullie. Ik heb nog niks gehoord en dat verbaast me wel een beetje. Ik weet namelijk dat er genoeg mensen op zitten te wachten. Veel mensen vonden de eerste film leuk en ook ik heb ervan genoten, zowel van de productie als het resultaat. Het punt is dat het een film van Fox was en Fox bestaat niet meer. Nu is het Disney en misschien past Alita wel niet binnen de Disneyficatie. Of misschien zijn ze al met een vervolg bezig en heb ik gewoon nog niets gehoord. Ik zou het niet weten."

Naast Waltz bestaat de cast van Alita: Battle Angel uit Rosa Salazar, Jennifer Connelly, Mahershala Ali, Ed Skrein en Jackie Earle Haley. Het scenario schreef Rodriguez samen met onder meer James Cameron.

NieuwsFilm

meest populair