Algemeen

Marvel-baas blikt terug op 'Avengers: Endgame' na viral video

Verleden jaar was er maar één ding belangrijk: Endgame!

door Bram de Groot om 08:42 in Algemeen
Zat jij 24 april 2019 in de bioscoop voor Avengers: Endgame? De Marvel-film was één van de grootste bioscoopevenementen tot op heden en wist uiteindelijk zelfs meer dollars op te halen dan toenmalig box office-koning Avatar.

Nu, bijna een jaar later, staat de wereld er heel anders voor. De bioscopen zitten op slot, alle films van zo'n beetje maart tot en met juni zijn uitgesteld en de heropening van de zalen lijkt een nog ver van ons bed show. Hoe mooi was destijds het uitkijken en ontvangen van Endgame?

Marvel-Baas blikt terug!
Nog altijd krijgt Anthony en Joe Russo's Endgame heel veel online aandacht en het is niet ondenkbaar dat deze en andere Marvel-films weer in de bioscoop verschijnen mochten er tijdelijk geen nieuwe bioscoopfilms debuteren.

Marvel baas Kevin Feige greep zijn kans om op basis van één van de vele Twitter-berichtjes kort terug te blikken op een jaar geleden. Tijdens het filmpje hoor je de reactie van het publiek bij een bepaalde grootse scène in de film.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ridjieddo

Avatar

Damn, heerlijk publiek! Hier gebeurt dat soort dingen nooit :(

chefry1983

Avatar

Ik ben wel te porren voor een Avengers marathon mocht die er ooit komen

Chrischzz

Avatar

Liever niet dat gejuich en geschreeuw in de bioscoop.. Doe even lekker normaal.

jordicraft

Avatar

Als dat hier gebeurd pleeg ik genocide. Gewoon je bek houden. Kind deed dat bij mij bij The Last Jedi. Elke scene omg das dat karakter, en constant met ze schijt 'memes' als ie iets leuk was. Oke als je de film enjoyed. Maar houdt gewoon je schijt bek dicht. Het is geen teekransje

ridjieddo

Avatar

@Jordicraft, je hoefde niet met moeilijke woorden te gooien, een +1tje aan Chrischzz was genoeg geweest...

NieuwsFilm