Wordt 'Tiger King' Joe Exotic vrijgelaten door Donald Trump?

Wordt 'Tiger King' Joe Exotic vrijgelaten door Donald Trump?

De president gaat amnestie voor de voormalige dierentuin-exploitant bekijken.

Het valt wel te begrijpen dat Netflix nu populairder dan ooit is, nu we ze zo goed als niet naar buiten mogen i.vm. het coronavirus. Een serie die op dit moment razend populair is is Tiger King. Deze is al miljoenen keren bekeken en zelfs president Trump heeft het er in zijn interviews op bizarre wijze over.

De serie gaat over Joe Exotic, ook wel Tiger King genoemd. Hij werd in korte tijd wereldberoemd door de gelijknamige serie. Exotic was een voormalige dierentuin-eigenaar, maar hij werd vorig jaar tot 22 jaar gevangenisstraf veroordeeld nadat hij een huurmoordenaar betaalde had om een dierenrechtenactiviste om te brengen.

Vrijlaten?
Donald Trump geeft dagelijks corona-updates, al heeft hij het vaak genoeg over andere dingen. Nu was het weer eens zover. Een reporter van de New York Post vroeg president Trump of hij een presidentieel pardon zou overwegen voor de 57-jarige Exotic.

Zo zei de reporter dan een van Trump's zonen had gezegd dat Exotic een presidentieel pardon verdient. ''Dat moet Don zijn geweest'' antwoordde Trump, verwijzend naar zijn zoon Donald Trump Junior.

''Ik weet er niets vanaf...'' Daarna vroeg Trump aan de journalist of Exotic een presidentieel pardon zou moeten krijgen. ''Denk je dat hij het niet gedaan heeft?'' gaat Trump verder. Ondanks dat de journalist weigert een standpunt in te nemen, zei Trump ''Ik zal het eens bekijken''.



NieuwsFilm

meest populair