Amber Heard mogelijk de gevangenis in en ontslagen uit 'Aquaman 2'

Amber Heard mogelijk de gevangenis in en ontslagen uit 'Aquaman 2'

Zwaarbevochten zege nabij voor (in ieder geval de fans van) Johnny Depp.

De winst in de vechtscheiding tussen ex-geliefden Johnny Depp en Amber Heard lijkt de laatste tijd steeds steeds meer richting de Pirates Of The Caribbean-acteur te gaan vallen. De Aquaman-actrice moet misschien zelfs een tijdje gaan brommen.

INTERNATIONAL BUSINESS TIMES meldt namelijk dat Heard (33) schuldig dreigt te worden bevonden aan het manipuleren van bewijs. In 2016 beweerde ze fysiek mishandeld te zijn door Depp, maar haar bloedeigen styliste sprak dit tegen. Er zouden geen enkele zichtbare kneuzingen, sneeën of verwondingen zijn geweest aan het gezicht of lichaam.

In de staat Californië, waar de rechtszaak plaatsvindt, kunnen het claimen van zulke dergelijke nepblessures worden aangemerkt als misdrijf en hier staat een forse gevangenisstraf op van maximaal drie jaar.

Aquaman 2 in gevaar?
Uiteraard kan dit gevolgen hebben voor Aquaman 2. Warner Brothers heeft nog niet gereageerd, maar zal ongetwijfeld niet meer willen samenwerken met de actrice mocht het tot een veroordeling komen.

De studio zit sowieso in een hele vervelende situatie, want ook een andere ster van hun (Ezra Miller) ligt momenteel zwaar onder vuur.

NieuwsFilm

meest populair