'Stranger Things'-ster samen met Oscarwinnares in regiedebuut Jesse Eisenberg (Zombieland)

'Stranger Things'-ster samen met Oscarwinnares in regiedebuut Jesse Eisenberg (Zombieland)

De film wordt geproduceerd door Emma Stone (La La Land, 2016).

Hoewel Jesse Eisenberg al in heel veel films speelde en met zijn rol in The Social Network (2010) bijna een Oscar in de wacht sleepte, heeft hij op het gebied van regisseren nog maar weinig ervaring. Dit gaat nu veranderen, want de acteur gaat zijn regiedebuut maken en hij krijgt daarbij hulp van een paar grote namen.

Volgens Deadline gaat Eisenberg aan de slag met een komedie/drama genaamd When You Finish Saving the World, waarvan hij tevens het scenario schrijft. De eerste namen van de cast zijn ook al bekend, met Oscarwinnares Julianne Moore (Still Alice, The Big Lebowski) en Finn Wolfhard (Stranger Things, It) als eerste bevestigingen.

Inspiratiebron
When You Finish Saving the World wordt geïnspireerd door Eisenbergs aankomende audioboek met dezelfde titel. Over het verhaal van de film is nog niets bekend, maar Eisenbergs audioboek volgt drie familieleden gedurende een periode van dertig jaar.

Deze personages zijn Nathan, een vader die leert een band te krijgen met z'n pasgeboren zoon; Rachel, een jonge studente die haar plek probeert te vinden binnen haar relatie en in het leven; en Ziggy, een tiener die erachter hoopt te komen waar hij vandaan komt en waar hij naartoe moet.

Oscarwinnares Emma Stone, met wie Eisenberg in beide Zombieland-films te zien is, zal When You Finish Saving the World gaan produceren.

NieuwsFilm

meest populair