Netflix zet zinnen op 'Atomic Blonde 2'

Netflix zet zinnen op 'Atomic Blonde 2'

De succesfilm krijgt mogelijk een vervolg op Netflix

Heb jij van de actiethriller Atomic Blonde uit 2017 genoten? De soort van vrouwelijke versie van John Wick had Charlize Theron (The Fate of the Furious) in de hoofdrol en was zeker een succes.

Volgens Discussing Film zou een vervolg in ontwikkeling zijn bij Netflix. De opnames zouden al gepland staan voor eind 2020 of begin 2021.

Opnieuw zou productiemaatschappij 87Eleven in beeld zijn om de actiescènes te begeleiden. Dit deed de maatschappij al voor de eerste film en titels als John Wick en (deels) Birds of Prey van eerder dit jaar.

Atomic Blonde 2
Het tweede deel volgt op het eerste deel uit 2017 van regisseur David Leitch (Deadpool 2, Fast & Furious: Hobbs & Shaw). In die film zien we het Berlijn uit 1989, vlak voor de val van de Berlijnse muur.

Als de levens van Amerikaanse, Engelse, Russische en Franse spionnen op het spel staan, wordt een doorgewinterde spionne door de MI6 erop uit gestuurd om de lijst met de namen van de spionnen te vinden om zo haarzelf en geheime diensten wereldwijd te beschermen.



NieuwsFilm

meest populair