Disney+ krijgt live-action 'Robin Hood'-remake à la 'Jungle Book'

Disney+ krijgt live-action 'Robin Hood'-remake à la 'Jungle Book'

Een bijzonder nieuw project voor de streamingdienst!

En weer heeft Disney een film gevonden om een remake van te maken. De live-action remakes van sprookjesfilms slagen tot nu toe voor de studio en dus is het niet vreemd dat men doorgaat. De eerstvolgende die eraan moet geloven is Robin Hood (1973).

Dat meldt Heat Vision vandaag. Disney ontwikkelt de film als een live-action film, maar ook als een musical. Er is helaas vrij weinig bekend over het project, behalve dat regisseur Carlos Lopez Estrada de film mag maken en dat Justin Springer producent is. Ook zal de film in première gaan op streamingdienst Disney+.

Robin Hood
De originele film van Disney was een animatiefilm, met dieren als vossen, leeuwen en beren. Dat blijft hetzelfde voor deze live-action remake. De film krijgt dus CG-dieren en tegelijk een relatief realistische stijl. De boel moet vooral doen denken aan Jungle Book qua stijl, lijkt het.

Robin Hood debuteerde in 1973 als Disney-animatiefilm en draaide om de vox Robin Hood die het opnam tegen de tiran Prince John en zijn mannen. De film zat vol liedjes als Oo-De-Laly en Not in Nottingham en die krijgen we ook in deze remake weer voorgeschoteld.

NieuwsFilm

meest populair