'Joker'-sterren Joaquin Phoenix en Robert De Niro oneens over één specifiek onderdeel

'Joker'-sterren Joaquin Phoenix en Robert De Niro oneens over één specifiek onderdeel

De DC-film was desondanks een groot succes.

Het was voor velen heerlijk om eens een film in het superheldengenre te zien die niet gelijk onderdeel is van een grotere reeks. Met Joaquin Phoenix (Gladiator) en Robert de Niro[/i] (The Irishman) had de DC-film twee grote namen aan boord.

Het blijkt nu dat de acteurs het over één ding niet eens konden worden. De Niro eiste namelijk dat er scriptsessies plaats zouden vinden, terwijl Phoenix dat niet wilde. De Niro zou het volgende tegen regisseur [url=https://www.filmtotaal.nl/persoon/44988]Todd Phillips hebben gezegd, aldus diezelfde regisseur tegenover GQ:


[i]"Zeg hem dat hij een acteur is en dat hij erbij moet zijn. Ik hoor graag de hele film en we gaan allemaal in een kamer zitten en lezen het script gewoon door."[i]

Phoenix weigerde leessessie
"Er is geen enkele manier waarop ik die leessessie doe," zou volgens Phillips de reactie zijn geweest van Phoenix. Uiteindelijk accepteerde Phoenix wel de sessie, maar zou toen mompelend en rokend in een hoekje aanwezig zijn geweest. Uiteindelijk moest Phillips de heren bij elkaar brengen.

Het gesprek werd afgerond met het moment dat De Niro het gezicht van Phoenix in zijn handen nam en zei "Het komt wel goed, bubbeleh." Het resultaat zag je misschien op het witte doek.

NieuwsFilm

meest populair