Dit zijn de 3 favoriete Netflix Orginals tot op heden

Dit zijn de 3 favoriete Netflix Orginals tot op heden

Onderzoek laat de favoriete Originals per land zien.

In 2013 startte Netflix met de Netflix Original. Ondertussen wordt deze titel 'Original' ook geclaimd door andere streamingdiensten. Toch heeft Netflix nog altijd de meeste originals, of deze nu door Netflix zelf zijn geproduceerd of (tijdelijk) zijn aangekocht.

Via een website van OLBG wordt duidelijk welke Netflix Originals films en series het meest populair zijn. De drie meest favoriete films blijken 1. Bird Box (2018), 2. The Irishman (2019) en 3. Roma (2018) te zijn. Bird Box blijkt in 52 landen het hoogst te scoren.

Als er wordt gekeken naar welke drie films het meest populair zijn in Nederland, dan vinden we op de eerste stek The Irishman, op de tweede plaats Bird Box en op de derde positie staat de actiefilm Triple Frontier.

Top drie Originals
Als er wordt gekeken naar de favoriete Original, zonder te kijken of het een film of serie is, dan is de top drie als volgt: 1. de serie Stranger Things, 2. de serie Love en 3. de film Roma. En dan is Stranger Things ook veruit het geliefdst. De serie staat in 94 landen op #1.



NieuwsFilm

meest populair