Hoe staat het eigenlijk met de ontwikkeling van 'San Andreas 2'?

Hoe staat het eigenlijk met de ontwikkeling van 'San Andreas 2'?

De sequel werd in 2016 al aangekondigd, maar sindsdien is het akelig stil.

San Andreas was in 2015 een verrassende hit met bijna $475 miljoen dollar. Vrij snel daarna werd een vervolg geprikt. En dat was eigenlijk meteen het eerste en laatste nieuws wat we ervan hebben gehoord.

Actrice Alexandra Daddario (34) die de rol speelde van Blake Gaines, de dochter van Dwayne Johnson's heldhaftige reddingspiloot Ray Gaines, doorbrak onlangs de stilte en zei het volgende tegen COMINGSOON:

"Ik heb sinds een paar jaar niets meer vernomen, maar weet wel dat het nog steeds op de agenda staat. Zodra ze gaan beginnen, maak ik tijd en keer ik terug, want de eerste was superleuk om te doen"!

Voorlopig zijn zowel Johnson, Daddario, hun collega's Carla Gugino en Paul Giamatti, alsmede schrijver van deel 1 Carlton Cuse en terugkerend regisseur Brad Peyton aan San Andreas 2 verbonden.

Ring Of Fire
Ook de plot was al bekend en zou gaan draaien om de uitbarsting van de 'Ring Of Fire', een hoefijzervormig gebied in de Grote Oceaan dat berucht is om het veelvuldig optreden van aardbevingen en vulkaanuitbarstingen.

Het project zit dus nog volop in de pijpleiding en het wachten is op groen licht van de studio. En natuurlijk de beschikbaarheid van Johnson en Daddario, want beide sterren zijn momenteel erg gewild in Hollywood.

NieuwsFilm

meest populair