Marvels 'Avengers: Endgame' heeft een belangrijk plotgat

Marvels 'Avengers: Endgame' heeft een belangrijk plotgat

Hoe zit het met de ruzie tussen Bucky Barnes en Tony Stark?

Marvel Studios rondde in Avengers: Endgame het verhaal van Tony Stark af. Dat gebeurde netjes, op één detail na. Marvel vergat namelijk de ruzie tussen Tony en Bucky.

In Captain America: Civil War werd onthuld dat Howard en Maria Stark niet om het leven kwamen bij een auto-ongeluk, maar dat ze vermoord werden door de Winter Soldier, a.k.a. de gehersenspoelde Bucky Barnes. Dat feit dreef een wig tussen Tony en Steve Rogers, die hiervan af wist maar het besloot te verzwijgen voor Stark.

Ruzie bijgelegd
In Avengers: Infinity War werd de ruzie tussen Stark en Rogers bijgelegd. Vervolgens kwam Tony terug uit zijn superheldenpensioen om te helpen met een tijdreis, waarmee de zes Infinity Stones teruggehaald konden worden. Dat gaf Tony de kans om zijn vader nog eenmaal te zien en op mooie wijze afscheid te nemen van hem.

Maar waar Tony en Steve de boel bijgelegd hadden in de film, gebeurde dat niet met Bucky. Sterker nog, de twee hadden niet eens een interactie in Endgame. Daarmee liet Marvel Studios dus iets liggen in deze laatste film waarin Robert Downey Jr. te zien was in de film, terwijl de kans er best was geweest om Tony en Bucky een momentje samen te geven.

NieuwsFilm

meest populair