Algemeen

'John Krasinski in gesprek met Marvel over 'Fantastic Four''

Het gerucht gaat dat de acteur de hoofdrol krijgt.

door Jim Pedd om 09:29 in Algemeen
Er zijn fans die graag zouden willen dat John Krasinski een rol krijgt in de plannen van Marvel Studios met de Fantastic Four. De veertigjarige acteur schijnt nu een meeting gehad te hebben met Marvel-baas Kevin Feige.

Krasinski wordt al lang door fans van de first family van Marvel genoemd als mogelijke hoofdrolspeler in een Fantastic Four-film. Nu gaat het gerucht dat hij met Kevin Feige sprak over een Marvel-gerelateerd project. Welk project is niet duidelijk, maar gespeculeerd wordt dat Krasinski mogelijk gesproken heeft over een acteerrol in de Fantastic Four-plannen van Marvel.

Fantastic Four
De Fantastic Four zijn meermaals naar het witte doek gebracht. De meest recente poging stamt uit 2015 en was een regelrechte flop. Sindsdien ligt de boel stil, maar toen Disney eindelijk Fox overnam en de Fantastic Four daarmee weer in handen van Marvel kwamen, wordt er gekeken naar een manier om de superhelden naar het MCU te brengen.

Het gerucht gaat al langere tijd dat Marvel sindsdien van plan is om Krasinski een rol te geven in een film rond de Fantastic Four. Nu nemen die geruchten alleen maar toe!

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Hulde aan het MCU als het daarin wel gaat lukken om de Fantastic Four een waardige film te geven. Er is nogal wat smet op dit superheldenkwartet komen te liggen. Dus of er überhaupt nog publiek voor is..

GreenHornet

Avatar

Zelf regie en vrouw gaat ook mee spelen

Mas7

Avatar

Eens met GreenHornet

Rick Dalton

Avatar

Helemaal eens met GreenHornet, ben niet zo'n fan van de 3 films die er gemaakt zijn. Masr mocht dit geneuten dan zit ik zeker in de bios.

NieuwsFilm

meest populair