'Wonder Woman 1984' wordt gek en check hier het Golden Eagle-harnas!

'Wonder Woman 1984' wordt gek en check hier het Golden Eagle-harnas!

Gal Gadot spreekt over de nieuwe Wonder Woman-film!

Er zijn twee nieuwe foto's online verschenen van Wonder Woman 1984. Eentje daarvan laat ons Diana Prince (Gal Gadot) in haar prachtige Golden Eagle-harnas zien en de ander toont een romantisch moment tussen Diana en liefje Steve Trevor.

Vandaag heeft Empire Magazine twee beelden geplaatst van de film. Daarnaast sprak actrice Gadot nog kort over de film. "De eerste film was echt een coming-of-age film, waarin we zagen hoe Diana Wonder Woman werd. Ze was heel naïef en kende het leven niet echt. Ze was als een vis op het droge. Maar in deze film is dat echt niet het geval. Diana is veranderd, volwassener en slimmer geworden. Maar ze is ook heel eenzaam. Ze heeft al haar teamleden verloren en is heel erg op haar hoede. En dan gebeurt er iets geks. "

Gek moment
Dat gekke moment waar Gadot naar refereert, is de terugkeer van Steve Trevor. "Chris [Pine] was een belangrijk onderdeel van het succes van de film. En omdat hij en ik en Patty [Jenkins] zo graag samenwerkten, wilden we allemaal dat hij terug kon keren. En Patty en [co-schrijver] Geoff Johns vonden daar een goede manier voor."

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair