'Tron: Legacy'-sequel nog steeds mogelijk volgens regisseur

'Tron: Legacy'-sequel nog steeds mogelijk volgens regisseur

De film van Joseph Kosinski is dit jaar alweer 10 jaar oud.

Het is dit jaar alweer 10 jaar geleden dat Tron:Legacy de bioscopen bereikte. De sequel op de oorspronkelijke Tron kwam bijna 30 jaar na het origineel. En hoewel het vervolg geen groot succes was aan de box-office, werd er toch een tijd serieus gewerkt aan een vervolg.

Zowel regisseur Joseph Kosinki als hoofdrolspelers Garrett Hedlund en Olivia Wilde zouden daarbij terugkeren. Slechts een paar maanden voordat de opnames van de film zouden beginnen in Vancouver, trok Disney de stekker uit het project.

Een aantal jaren later liet Kosinski weten dat een derde deel nog niet helemaal van de tafel is, maar dat Disney wacht op het juiste moment om de film te maken. We hebben nu al een behoorlijke tijd niks meer gehoord over Tron 3, maar tijdens een interview met ComicBook.com liet Kosinski weten dat hij nog steeds goede hoop heeft dat de film er komt:

"Er is altijd interesse geweest in een vervolg op Legacy. Vele gesprekken zijn gevoerd over een voortzetting van het verhaal. Een paar jaar terug was ik in China, en zag ik hoe de Tron attractie werd gebouwd in Shanghai. Dat moet blijkbaar een behoorlijk indrukwekkende attractie zijn. Hopelijk kan ik dat ook snel een keer ervaren. Tron geldt nog steeds als een belangrijke franchise voor Disney, en ik ben dan ook blij dat fans zich zoveel uiten en Disney vragen om de sequel te maken. Ik denk dan ook dat het nog steeds kan gebeuren. Het is nu vooral een kwestie van timing."

NieuwsFilm

meest populair