Algemeen

De dochter van Michael Jackson is de Verlosser in film over 'Jezus-fetish'

Een gedurfde keuze die vast garant zal staan voor de nodige controverse.

door Timothy van Damme om 19:11 in Algemeen
Paris Jackson is nog altijd voornamelijk bekend als "dochter van", maar ze probeert daar steeds meer verandering in te brengen. Ze wil al een tijdje als actrice doorbreken. Met haar rol in Habit zoekt ze de controverse op.

In deze film van debutante Janell Shirtcliff speelt Paris namelijk niemand minder dan... Jezus! De opnames van Habit waren al een tijdje afgerond, maar pas deze week werd de medewerking van de twee├źntwintigjarige actrice bekend gemaakt.

Jezus-fetish
De hoofdrol in de film is weggelegd voor Bella Thorne. Zij speelt een partygirl met een 'Jezus-fetish'. Als zij betrokken raakt bij een gewelddadige drugsdeal moet zij zich voordoen als non om zichzelf te redden.

Dat klinkt als een wat serieuzere versie van Sister Act, waarin Whoopi Goldberg nagenoeg hetzelfde meemaakt. Verder zal ook Gavin Rossdale (zanger van rockformatie Bush) te zien zijn in een nog onbekende rol.

Rocksterren
Producent Donovan Leitch vertelde verder aan Entertainment Weekly dat muziek een centrale rol zal spelen in de film. Volgens hem zit Habit vol rocksterren en zal de begeleidende soundtrack dan ook stevig zijn.

Hieronder kun je zien hoe Paris Jackson eruit zal zien als de genderwisselende Jezus. Het is uiteraard de vraag of deze 'echt' te zien zal zijn of deze Verlosser slechts een hersenspinsel van het hoofdpersonage is.
2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Klinkt zeker interessant, zolang het maar geen musical film zal zijn, ben daar niet zo van

alforme

Avatar

ik geloof NIET dat ondanks dat ik zelf niet enig geloof aanhang dat een transgendere Jesus iets is waar de wereld op zit te wachten, als de goede man al terug zou komen op deze aardkloot dan zou hij namelijk al genoeg moeite hebben om zichzelf te bewijzen als zijnde de zoon van GOD om maar niet te beginnen over dat zijn vader GEEN FOUTEN MAAKT en dus transgender duidelijk een duivelse inbreng zou zijn(jeetje ik hoop dat ik geen kristelijken tegen het kruis schop)

NieuwsFilm