Tom Holland (Spider-Man) mist 'zijn man' Jake Gyllenhaal in viral video

Tom Holland (Spider-Man) mist 'zijn man' Jake Gyllenhaal in viral video

De acteur bracht veel tijd met hem door op en buiten de set van 'Spider-Man: Far From Home'.

Tom Holland en Jake Gyllenhaal vochten als Spider-Man en Mysterio hard tegen elkaar in Far From Home (2019), maar kunnen het in het echt behoorlijk goed vinden met elkaar. In een nieuw, viral bericht op Instagram schrijft Holland dat hij 'zijn man' Gyllenhaal dan ook behoorlijk mist.

De cast van grotere films reist dikwijls met een privévliegtuig naar de verschillende setlocaties. En al die tijd in de lucht gebruiken ze dan bijvoorbeeld om allerlei geinige trucjes als de bottle flip te leren. In een nieuwe video bewijst Tom Holland dat hij en zijn broers die truc behoorlijk hebben weten te perfectioneren.

In de video weten Holland en zijn broers de flesjes met precisie te laten landen in de daarvoor bestemde houders. De perfecte worpen kunnen rekenen op veel gejuich en enthousiasme. Ook Gyllenhaal blijkt enorm onder de indruk te zijn.

Goede oude tijden
Holland plaatste de video als een soort throwback naar de opnamedagen van Far From Home. In die periode bracht hij immers veel tijd samen door met Gyllenhaal op én buiten de set van de superheldenblockbuster. "Ik mis mijn man", schreef Holland over Gyllenhaal bij het geinige filmpje.

Dit bericht bekijken op Instagram

Missing my husband

Een bericht gedeeld door Tom Holland (@tomholland2013) op



NieuwsFilm

meest populair