'Happy Death Day'-ster Jessica Rothe in vrolijke eerste trailer 'Valley Girl'

'Happy Death Day'-ster Jessica Rothe in vrolijke eerste trailer 'Valley Girl'

Een muzikale remake van de gelijknamige tiener-romkom (1983) met Nicolas Cage.

Hieronder vind je de trailer van Valley Girl, een remake van de gelijknamige tiener-romkom uit 1983. Hoofdrolspelers Deborah Foreman en Nicolas Cage maken plaats voor Jessica Rothe (Happy Death Day) en Joshua Whitehouse en een ander groot verschil is dat het ineens een musical is geworden. Kijk zelf maar!


In het origineel uit de jaren tachtig speelde Foreman een rijk meisje uit de Valley, terwijl Cage de rebelleuze punker was waarop ze verliefd werd. De film was een grote hit, zeker gezien het kleine budget waarmee werd gewerkt.

Nieuwe versie
In deze nieuwe versie speelt Rothe de rol van Julie, een creatieve vrije geest die veel tijd in het winkelcentrum doorbrengt met haar vrienden en plannen maakt voor het aankomende schoolbal. Wat ze niet zag aankomen is dat ze verliefd wordt op Randy (Whitehouse), een punkrocker van de Sunset Strip.

Randy trekt alles waar Julie en de Valley voor staan in twijfel, waardoor ze zelf ook steeds minder zeker weet wat ze wil. Ondanks weerstand van haar vrienden en familie, rukt Julie zich los van haar veilige bestaan en volgt ze haar hart om erachter te komen wat het echt betekent om een Valley Girl te zijn.

De rest van de cast bestaat uit Jessie Ennis, Ashleigh Murray, Chloe Bennet, Logan Paul, Mae Whitman, Mario Revolori, Rob Huebel, Judy Greer, Camila Morrone en Alicia Silverstone. Valley Girl van regisseuse Rachel Lee Goldenberg is vanaf 8 mei te zien in de States.

NieuwsFilm

meest populair