Bijna was Jyn Erso in 'Rogue One: A Star Wars Story' heel anders

Bijna was Jyn Erso in 'Rogue One: A Star Wars Story' heel anders

We krijgen wat mooie onthullingen over de opvallende spin-off.

Oorspronkelijk had Jyn Ero in Rogue One: A Star Wars Story bijna hetzelfde oorsprongsverhaal als Rey. En dus werd het flink gewijzigd, horen we nu in een nieuw bericht over de film.

Rogue One vertelt het verhaal van de Rebellen die er alles aan deden om de bouwplannen voor de eerste Death Star te stelen. Die missie en het stelen van de plannen bleek cruciaal in de vernietiging van het superwapen. Daarvoor verzamelde de rebel Cassian Andor een groep mensen om zich heen, waaronder Jyn Erso, wiens vader Galen verantwoordelijk was voor het ontwerp van de Death Star. En natuurlijk de fatale ontwerpfout waardoor de megamachine verwoest kon worden.

Bijna hetzelfde
Hoewel Jyn altijd gelinkt zou zijn aan Galen, hadden de filmmakers een ander verhaal voor Jyn voordat ze zich bij de Rebellen voegde. Tegenover CineFix vertelt schrijver Chris Weitz dat ze eerst een verzamelaar van waardevolle goederen was, net als Rey. En dat moest veranderd worden.

"Op een bepaald oment was Jyn al een soldaa van de Rebellen. Maar we speelden ook met andere mogelijkheden. Zo was ze een tijdje een deserteur, daarna iemand zoals Rey, maar dat was natuurlijk niet mogelijk toen we erachter kwamen wat er in de rest van het Star Wars-universum gebeurt. "

NieuwsFilm

meest populair