Heftig: Been beroemde acteur geamputeerd als gevolg van coronavirus

Heftig: Been beroemde acteur geamputeerd als gevolg van coronavirus

Broadway-acteur Nick Cordero is behoorlijk hard getroffen door het virus.

Het gaat niet goed met de door het coronavirus getroffen acteur Nick Cordero (True Bloods, Going in Style). Cordero wordt al bijna drie weken in kunstmatige coma gehouden en artsen hebben nu zijn rechterbeen moeten amputeren vanwege bloedstollingsproblemen die optraden als gevolg van het virus.

Broadway-acteur Nick Cordero (41) werd bijna drie weken geleden met spoed opgenomen op de intensive care van het Cedars-Sinai Medical Center in Los Angeles vanwege het coronavirus. In het ziekenhuis traden al snel complicaties op, waardoor hij in een kunstmatige coma gebracht moest worden.

Cordero kreeg onder meer last van bloedproppen in zijn rechterbeen, waardoor het bloed niet tot aan zijn tenen kon stromen. De bloedverdunners die hij vervolgens kreeg toegediend, veroorzaakten weer problemen met zijn bloeddruk en bloedingen in zijn darmen.

Artsen konden dan ook niets anders dan zijn rechterbeen amputeren. "Hij is door de operatie heen gekomen", schrijft zijn vrouw Amanda Kloots op Instagram. "Dat is eigenlijk al een wonder, omdat zijn lichaam op het moment ontzettend zwak is. Hopelijk kan hij nu tot rust komen".

NieuwsFilm

meest populair