Tegenslag: 'Wonder Woman 1984' haalt geplande releasedatum mogelijk niet

De film zou mogelijk niet klaar zijn op dat moment.

Haalt Wonder Woman 1984 de nieuwe releasedatum van 14 augustus wel? Oorspronkelijk zou de film in juni al uitkomen, maar vanwege het coronavirus heeft filmstudio Warner Bros. de release naar half augustus verzet. Nu is het niet meer zeker of de film die datum haalt.

Actrice Connie Nielsen, die weer te zien zal zijn als Queen Hippolyta, weet niet zeker of de film het haalt. "Ik weet niet of we die deadline wel gaan halen. We duimen allemaal en ik hoop het natuurlijk wel," vertelde ze. Maar voorwaarde is wel dat iedereen weer aan het werk kan. "Een geneesmiddel voor deze ziekte zou het natuurlijk een stuk gemakkelijker maken."

Wonder Woman
Toen de film werd uitgesteld, liet Toby Emmerich, de baas van Warner, nog het volgende weten: "Toen we WW 1984 groen licht gaven, deden we dat met een bioscooprelease voor ogen. Ik ben dan ook blij dat ik aan mag kondigen dat Warner Bros. Pictures de film op 14 augustus in de bioscopen uit zal brengen. We hopen dat de wereld dan een veiligere en gezondere plek zal zijn."

De film draait om Wonder Woman, die het ditmaal op moet nemen tegen de schurk Cheetah. En dan is er nog de mysterieuze terugkeer van haar liefje Steve Trevor.

NieuwsFilm

meest populair