Ex-vriendin Miley Cyrus voelde zich 'vernederd' na breuk met wilde zangeres

Ex-vriendin Miley Cyrus voelde zich 'vernederd' na breuk met wilde zangeres

Realityster Kaitlynn Cartner had niet verwacht dat de paparazzi haar op zouden staan wachten.

In de nazomer van vorig jaar had realityster Kaitlynn Carter een kortdurende relatie met niemand minder dan Miley Cyrus, die zelf net haar huwelijk met acteur Liam Hemsworth had afgebroken. Via Instagram Live heeft Carter nu meer verteld over de vreselijke periode na haar breuk met Cyrus.

"Nadat Miley en ik ieder ons eigen weg gingen, werd mijn leven eigenlijk al snel weer als vroeger toen ik ook alleen was", legt Carter uit. "Ik had verder geen plan". Volgens Carter kwam dat ook omdat ze middenin een lastige periode zat. "Ik had emotioneel veel te verwerken", vertelt ze. "Ik kwam de deur niet meer uit".

Volop in de aandacht
De realityster had eigenlijk het idee dat niemand geïnteresseerd zou zijn in haar na haar breuk met Cyrus, maar dat bleek toch anders te zijn. Toen Carter na lange tijd weer buiten kwam om een bezoek te brengen aan de bar van een vriendin, stonden de paparazzi haar namelijk op te wachten. "Dat had ik nog nooit meegemaakt buiten mijn relaties om", vertelt ze.

Sappige roddels
Carter, die naar eigen zeggen vriendelijk probeerde te blijven tegen de fotografen, schrok toen ze de volgende dag de headlines zag waarin werd geclaimd dat Carter 'twee weken na haar relatiebreuk met Cyrus al aan het feesten was met een mysterieuze man'. "Ik voelde me vernederd", onthult ze. "Die verhalen strookten totaal niet met de werkelijkheid".

NieuwsFilm

meest populair