Niet Chris Pratt, maar Chris Pine (Wonder Woman) wordt 'The Saint' in reboot

Niet Chris Pratt, maar Chris Pine (Wonder Woman) wordt 'The Saint' in reboot

De nieuwe verfilming van de jaren '60 tv-serie wordt geregisseerd door de man achter 'Bohemian Rhapsody' en 'Rocketman'.

Chris Pine heeft al twee franchises te pakken met Star Trek en Wonder Woman, maar misschien komt daar wel een derde bij. Hij gaat namelijk een hoofdrol spelen in The Saint, een nieuwe filmversie van de gelijknamige tv-serie uit de jaren zestig.

The Saint van filmstudio Paramount wordt een spionagethriller over Simon Templar, een meester in vermomming die op Robin Hood-achtige wijze corrupte politici of rijke slechteriken berooft en deze rijkdom vervolgens deelt met mensen die het echt nodig hebben. In de tv-serie werd de rol gespeeld door Roger Moore en in een eerdere verfilming uit 1997 door Val Kilmer.

Andere Chris
In 2018 was Chris Pratt (Guardians of the Galaxy, Jurassic World) nog in gesprek voor de hoofdrol, maar nu meldt Variety dus dat de rol naar Pine gaat. Het scenario is afkomstig van Seth Grahame-Smith (The Lego Batman Movie, Dark Shadows) en de regie is in handen van Dexter Fletcher, bekend van de succesvolle muzikale films Bohemian Rhapsody (2018) en Rocketman (2019).

Het is vanwege het coronavirus op dit moment onbekend wanneer de opnames van The Saint van start zullen gaan.

NieuwsFilm

meest populair