Keert Pierce Brosnan terug in nieuwe James Bond-film?

De viervoudige 007 heeft er wel zin in.

In een van de betere Bond-films GoldenEye uit 1995 debuteerde acteur Pierce Brosnan als 's werelds bekendste geheim agent. Hij speelde uiteindelijk nog drie keer de rol van 007 en nam in 1999 - in 2002 als we het bijzonder magere Die Another Day meerekenen :) - afscheid van James Bond.

Recent was de 66 jarige acteur aanwezig voor een live online watch party van Goldeneye. Tijdens het bekijken van de film beantwoordde hij ook vragen van fans. Hem werd onder meer gevraagd of hij terug wil keren in de franchise, mogelijk als schurk.

Terug als schurk?
"'Zou ik als schurk terugkeren? Ja, als ik daarvoor gevraagd zou worden! Dan denk ik wel dat ik het zou doen," antwoordde Brosnan overtuigend. Dit zou natuurlijk een opvallende zet zijn. Nog nooit keerde een Bond-acteur terug voor een rol in de films.

Sean Connery zou in beeld zijn geweest voor een rol in Skyfall uit 2012, maar dat is uiteindelijk niet gebeurd. Laten we voorlopig vooral uitkijken naar het laatste optreden van Daniel Craig in No Time to Die, te zien in november dit jaar.

NieuwsFilm

meest populair